Sheasmör – zoom på de fördelar och användningstips

smör shea ursprungs fördelar-tips biprodukt naturligaSheasmör - zooma på fördelarna och användningstips | Wellness | 1/13

den sheasmör är ett av naturens, rik på vitamin A, D, E, F och latex som främjar hälsa och skönhet. Det används i årtusenden av olika skäl, såsom hudvård, barn, traditionell, behandling och andra. Det erhålls från shea frukt. Butyrospermum Parkii - detta är det exakta namnet på trädet växer det i savann i Västafrika. Det är en helig träd så han är väl respekterad. Frukterna påminner om nötter innehåller hasselnötter något vitt.

Ursprung och traditioner Shea

smör tips hår hud gynnar SheaSheasmör - zooma på fördelarna och användningstips | Wellness | 2/13

Trädet är 20 meter hög och bär frukt vid en ålder av 20 år. Det kan leva upp till 200 år. Efter transformation vi får den berömda gulaktig pasta som finns i många kosmetiska produkter. Vi skulle kunna producera 20 kg per år med ett enda träd. Enligt traditionen är det kvinnor som samlar muttrarna mellan juni och september, krossa dem och koka dem för att få smör. Denna kända produkt var hemligheten substans bakom den legendariska skönheten i den egyptiska drottningen Nefertiti.

Sheasmör tricks-ursprungs fördelarSheasmör - zooma på fördelarna och användningstips | Wellness | 3/13

Det finns två typer av sheasmör erbjuda olika kvaliteter. De raffinerade och oraffinerad shea (obehandlad). Den senare är den naturliga produkten. Detta är det mest rik på aktiva ingredienser. Dess produktion kräver verklig expertis. Genom nackdelar, är raffinerad shea utförs vid hög temperatur så att dess naturliga fördelar är reducerade eller helt frånvarande. Det är därför vi råder dig att noga läsa etiketter och välj din sheasmör. Den naturliga, det är fortfarande bäst.

sheasmörSheasmör - zooma på fördelarna och användningstips | Wellness | 4/13

den fördelar Sheasmör är allmänt känt, inklusive dess närande effekt på huden. Han håller det unga med vitaminerna A, D, E och F. Shea återfuktar huden djup. Den kan också användas på känslig hud av spädbarn. Det är effektivt mot bristningar, irritation, brännskador, rynkor, ärr. Det skyddar kroppen under vintern och sommaren. Fortfarande en del viktig information är att sheasmör förlänger solbränna och lindrar värk.

Sheasmör ursprungs tips biprodukt naturligaSheasmör - zooma på fördelarna och användningstips | Wellness | 5 / kommersiella 13Liens

Det är perfekt för massage och stimulerar cellernas ämnesomsättning. Sheasmör är bra att använda efter vaxning eller insektsbett, kan det snabbt lindra huden. Det är fortfarande effektivt för nariga läppar på vintern, kan det också användas i ansiktet. Du kan inte ta bort hudbristningar redan bildade men man kan förhindra deras förekomst. Så om graviditet eller diet, börja tillämpa smöret från början. Vi råder dig att vända sig direkt till de känsliga områdena.

smör shea de-fördelar-trickSheasmör - zooma på fördelarna och användningstips | Wellness | 6/13

Som vi redan har hittat sheasmör har många fördelar för vår hälsa. Det har antiinflammatoriska, skyddar mot yttre angrepp, åter elasticitet till huden etc. Du kan också lägga till en matsked smör i badvattnet och huden blir som sammet. Inte bara kvinnor, men män kan njuta av den magiska effekterna av gulaktig pasta. Vi vill erbjuda dig några tips hur man använder det bättre.

Shea Butter Hair

Sheasmör de-hair-produkt narutelSheasmör - zooma på fördelarna och användningstips | Wellness | 7/13

Torrt hår, sköra och skadade är ett stort bekymmer för kvinnor. ofta utsätts för färgning, de skadliga effekterna av solljus, vind, värmare etc. Vi använder lotion eller oljor som är fulla av kemikalier och i stället för fastställande vårt hår, de devitaliserad dem. Så, vad kan vi göra för att ge dem styrka och glans? Svaret är mycket enkelt! Använd sheasmör, naturligtvis. Vi presenterar några hår masker för att bättre behandla dem.

smör shea de-fördelar-tips-hud-hårSheasmör - zooma på fördelarna och användningstips | Wellness | 8/13

För att ge näring och återfukta håret torrt, råder vi dig att använda en sheasmör kvällen innan ditt schampo. Det är bäst att inte lägga mer eftersom det är möjligt att ha problem med att skölja senare. Vi gjorde spikarna till rötterna. Du svepa håret i en varm handduk och stanna så i 15-20 minuter. Torka efter håret. Shea kommer att arbeta under natten. På morgonen kan du tvätta håret.

Sheasmör-of-original-produkt Natirel-fördelar-trickSheasmör - zooma på fördelarna och användningstips | Wellness | 9/13

Det fortsätter med ytterligare en idé hårinpackning torr. Du kommer att behöva sheasmör, naturligtvis, och arganolja. Vi rekommenderar att du använder ekologiska produkter av bättre kvalitet. Du blandar en tesked sheasmör och två matskedar arganolja kaffe. Dosen beror på längden på ditt hår. Efter tillämpning betona de punkter och förbli så länge som möjligt. Sedan kan du tvätta håret. Observera att du förmodligen kommer att behöva tillämpa schampo två gånger för att avlägsna resten av masken.

Sheasmör de-tips ursprungSheasmör - zooma på fördelarna och användningstips | Wellness | 10/13

Vi vill också införa en skyddsmask. Du behöver sheasmör (vilken överraskning!), Aloe vera gel och ricinolja. Blanda 4 msk smör och en halv matsked olja kaffe. Tillsätt sedan en stor matsked gel. Applicera en liten mängd på mitten av längder innan sova. Masken kommer att agera under natten.

Tips för din hud

Sheasmör-of-produkt naturliga hår och hudSheasmör - zooma på fördelarna och användningstips | Wellness | 11/13

Efter stranden, rekommenderar vi att du använder sheasmör. Detta gör att du kan återfukta och förnya din hud och även förlänga solbränna. Tillämpa den på hälarna och armbågar innan du går till sängs Använd efter vaxning eller skrubba. Den lämnar huden hydrerad och smidig, så det är bra som en nattkräm.

Sheasmör-of-Original-förmåner-trickSheasmör - zooma på fördelarna och användningstips | Wellness | 12/13

Vi har redan konstaterat att det verkligen är effektiv mot rynkor. Du kan använda det på under ögonen är mycket problematiskt område. Skydda dina läppar genom att tillämpa smör eller använda den som en bas läppstift. Det bekämpar också fall av eksem.

Sheasmör-of-produkt naturliga hår och hudSheasmör - zooma på fördelarna och användningstips | Wellness | 13/13

Här är en mask för en huden hydrerad. Du kommer att behöva oraffinerat sheasmör, aloe vera gel och mandelolja. Blanda ingredienserna i samma proportioner. Lägga gelén i slutet. Applicera en lagermask och lämna den på i 15 till 20 minuter. Sedan kan du skölja ansiktet. Sheasmör kommer att bli din bästa vän.


Like this post? Please share to your friends: