Tour Berlin vilka är de viktigaste platser av intresse?

tour Berlin som-how-var-goTour Berlin vilka är de viktigaste platser av intresse? | livsstil | 1/7

Vanligtvis planerar att resa, folk gillar att bli informerad tidigare om deras framtida destinationer och de mest egendomliga fakta som går till dem tillsammans. Vi läser artiklar på Internet, frågade några frågor till våra nära och kära som redan har besökt platsen ges eller vi köper guideböcker för att bättre förstå historia och kultur i området. Men vad en plats att besöka under nästa semester? Vem gillar, till exempel, den historiska stadsturism och gamla europeiska städer nödvändigtvis måste besöka Tysklands huvudstad! I bästa fall skulle den här turen att åtföljas av en guidad besök i Berlin vi helt nedsänkt i historien och absorbera tullen i metropolen.

Berlin Cathedral

la-tour Berlin Cathedral BerlinTour Berlin vilka är de viktigaste platser av intresse? | livsstil | 2/7

I denna artikel kommer vi att försöka att inkludera en tur Berlin, tyvärr bara virtuellt, att väcka ditt intresse. Låt oss börja sedan med en av de vackraste byggnaderna inte bara i Tyskland utan i hela Europa-katedralen Berlin. Det är ett monumentalt verk nyrenässans viktiga arkitekterna Karl Friedrich Schinkel och Julius Carl Raschdorff, bland annat.

turnera Berlin-Berlin-katedralenTour Berlin vilka är de viktigaste platser av intresse? | livsstil | 3/7

För information, var den huvudsakliga kupolen Berlin katedralen förstördes under andra världskriget, men efter en ganska utdragen rekonstruktion, återöppnar fascinerande kyrka 1993. Tyskarna valde att inte avlägsna svarta märken av eld att byggnaden har genomgått. Med tusentals bullet märken på fasaden, minns de destruktiva effekterna av monstruösa krig.

Tour Berlin - Reichstag

turnera Berlin-Palais-ReichstagTour Berlin vilka är de viktigaste platser av intresse? | livsstil | 4/7

Riksdagshuset är en historisk byggnad som användes som högkvarter för den parlamentariska församlingen under tyska riket. Efter flera rabatter byggandet av den eklektiska neoklassisk byggnad började 1884 och varade exakt 10 år. En viktig händelse i den tyska historien kommer 27 februari 1933 då under omständigheter "okända", slottet fattade eld. Detta ger en förevändning för nazisterna att anklaga kommunisterna för att ha begått attacken, gripa många av sina konkurrenter, öka polisens närvaro i hela Tyskland och i allmänhet, för att främja deras program baserat på extrema idéer.

Berlinmuren

guidad-tur-Berlin Berlinermauer-öst-side-galleriTour Berlin vilka är de viktigaste platser av intresse? | livsstil | 5 / kommersiella 7Liens

Berlinmuren var en armerad betong separationsbarriär som delas fysiskt utan ideologiskt staden från 1961 till 1989. Östtyskland påstod sig ha uppfört väggen för att skydda sin befolkning från fascistiska konspirerat mot "kommer people". I själva verket var syftet att förhindra den massiva emigration och avhopp som markerade kommunistiska blocket under efterkrigstiden. Logiskt sett är denna ikoniska stopp på vår turné Berlin också därför det kallas "delad stad".

Förintelsemonumentet

guidad-tur-Berlin Holocaust Memorial,Tour Berlin vilka är de viktigaste platser av intresse? | livsstil | 6/7

Naturligtvis är detta bara en glimt någon stämning, det finns gott om andra platser av intresse som skulle kunna utforskas. Pergamon Museum, Berlin Fernsehturm, Holocaust Memorial (ovan) är bara några av många exempel. Lyckligtvis vi idag har råd faktiskt surfa på kapital och ta en guidad tur Berlin på franska. De kunniga och vänliga guider kommer att fylla de historiska brister och det kommer att lägga till en mängd nyfikna fakta. Njuta av det och därför välkommen till Berlin!

Brandenburg Gate (Brandenburger Tor)

guidad-tur-Berlin Brandenburger-torTour Berlin vilka är de viktigaste platser av intresse? | livsstil | 7/7

Källa bilder: https://pixabay.com/


Like this post? Please share to your friends: