Alger Klamath upptäcka dessa obestridliga fördelar!

AFA-alger Klamath nyttaAlger Klamath upptäcka dess obestridliga fördelar för din hälsa! | diet | 1/6

Blågröna alger är mikroskopiska organismer vars vetenskapliga namn är cyanobakterier. De tillhör de bakterier, men också dela gemensamma drag av alger. De är en super mat som vi kan njuta av. Deavita erbjuder idag en artikel om fördelarna d`une den mest kända och mest föredragna alger `sklamath alger, även känd som Aphanizomenon flos-aquae (AFA). Den växer i Klamath Lake, som ligger i USA, Oregon. AFD är rik på vitaminer, mineraler, enzymer, näringsämnen unik. Det anses vara den mest närande l`une familj av blågröna alger. Det är en d`antioxydants källa av karotenoider (betakaroten, lykopen och lutein), klorofyll och fykocyanin.

Den Klamath alger och dess fördelar för människors hälsa

Alger-Klamath-AFA-nytto klorofyllAlger Klamath upptäcka dess obestridliga fördelar för din hälsa! | diet | 2/6

Vi är glada att presentera de extraordinära hälsofördelar som l`algue Klamath. Det är en rik källa till klorofyll som hjälper cellerna i kampen mot leukemi, hudcancer och levercancer. Dessutom hjälper klorofyll kroppen avgifta tungmetaller som kadmium och kvicksilver, pesticider och industriella föroreningar s`accumulent tid. Den gröna pigment hjälper dig avgifta kroppen, ta bort gifter och neutraliserar fria radikaler.

L`algue Klamath stärker immunförsvaret

Alger-Klamath-vitamin-mineral-hälsaAlger Klamath upptäcka dess obestridliga fördelar för din hälsa! | diet | 3/6

Klamathen har en hög koncentration av fykocyanin vilket stärker immunsystemet och främjar produktionen av stamceller med förmåga att reproducera n`importe vilken typ av celler. Den Klamath hjälper dig också att smälta maten och stödja korrekt metabolism. Denna typ d`algues torkas vid en relativt låg temperatur och innehåller ett antal d`enzymes som hjälper absorptionen av näringsämnen, metabolism och matsmältning.

L`algue Klamath är rik på antioxidanter

Alger-Klamath-AFA-hälsa-fördelarAlger Klamath upptäcka dess obestridliga fördelar för din hälsa! | diet | 4/6

Klamath Alger är rikt på antioxidanter. En forskning som utförs i Italien av l`Université d`Urbino visar qu`elle är en antioxidant som hjälper till att neutralisera fria radikaler. En annan studie, den här gången genomfördes i Japan, visar att det är en tång som hjälper kroppen s`adapter lätt till förändringar och att genomgå lättare stress.

L`algue Klamath är rikt på mineraler och vitaminer. Den innehåller mer än 40 viktiga mineraler. Mineraler behövs för att bygga vävnader, ben, tänder, hud, hår, naglar, organ, muskler, nervsystem och immunförsvar. Klamath, dessutom en källa till vitamin B1, B2, B3, B5, B6, B9 och B12. Vitamin B kommer att bidra till att minska stress, förvandla kolhydrater till glukos och andra polysackarider. Kroppen fyller d`énergie positiva fördelar d`une större uthållighet.

L`algue Klamath källan är fettiga d`acides

Alger-Klamath-tillägg-hälsa-antioxidaneAlger Klamath upptäcka dess obestridliga fördelar för din hälsa! | diet | 5 / kommersiella 6Liens

Klamathen alger är fortfarande fettkälla d`acides särskilt l`oméga 3 och 6. l`oméga L`oméga 3 stärker immunsystemet och l`organisme återhämtar mycket lättare efter skador, till exempel. En annan gynnsam effekt - förbrukning d`oméga 3 förbättrar det vaskulära systemet och l`humeur; ytterligare l`oméga 3 förhindrar bildandet av cancerceller i bröst och prostata.

Vill du prova l`algue Klamath i en cocktail?

Alger-Klamath-Spirulina-hälsaAlger Klamath upptäcka dess obestridliga fördelar för din hälsa! | diet | 6/6

Slutligen sammanfatta de obestridliga fördelarna med l`algue Klamath! Det kommer att bidra till att undanröja gifter ackumuleras i kroppen, därför kommer det att ha en positiv effekt på funktionen hos din hjärna och du kommer att undvika att falla i depression. Dessutom kommer det också att hjälpa dig att ha hög motståndskraft mot stress i ditt dagliga liv; l`immunité förbättra din kropp och öka din fysiska uthållighet. C`est ett kosttillskott som ökade l`absorption de få näringsämnen som du kan få bara genom att följa en diet, så perfekt som det är.


Like this post? Please share to your friends: