Shea smør – zoom på fordelene og tips for bruk

Shea smør opprinnelse-fordeler-tips-produkt-naturligShea butter - zoom på fordelene og tips for bruk | Wellness | 1/13

den Shea Butter er en av de verkene i naturen, rik på vitaminene A, D, E, F og latex som fremmer helsen og skjønnhet. Det er brukt i årtusener for ulike årsaker som for eksempel hudpleie, barn, tradisjonelle, behandling og andre. Det er hentet fra shea frukt. Butyrospermum Parkii - dette er det nøyaktige navnet på treet, det vokser i savannene i Vest-Afrika. Det er et hellig tre, så han er godt respektert. Fruktene som minner om nøtter inneholder hasselnøtter noe som hvit.

Opprinnelse og tradisjoner Shea

olje og tips hår-hud fordeler SheaShea butter - zoom på fordelene og tips for bruk | Wellness | 2/13

Treet er 20 meter høy og bærer frukt i en alder av 20 år. Den kan leve opp til 200 år. Etter transformasjon får vi den berømte gulaktig lim som finnes i mange kosmetiske produkter. Vi kunne produsere 20 kg per år med et enkelt tre. Ifølge tradisjonen, er det kvinner som samler nøtter mellom juni og september, knuse dem og kok dem til å få smør. Dette kjente produkt var hemmeligheten substans bak den legendariske skjønnheten av den egyptiske dronningen Nefertiti.

Shea smør triks-opprinnelse-fordelerShea butter - zoom på fordelene og tips for bruk | Wellness | 3/13

Det er to typer shea butter tilbyr ulike kvaliteter. De er raffinert og uraffinert shea (ubehandlet). Sistnevnte er naturlig produkt. Dette er den mest rik på aktive ingredienser. Produksjonen krever reell kompetanse. Av ulemper er raffinert shea utføres ved høy temperatur slik at dens naturlige fordeler er redusert eller fullstendig fraværende. Dette er grunnen til at vi anbefaler deg å lese nøye etiketter og velg din shea smør. Den naturlige, er det fortsatt best.

Shea ButterShea butter - zoom på fordelene og tips for bruk | Wellness | 4/13

den fordeler Shea smør er viden kjent, inkludert dens nærende effekt på huden. Han holder den unge med vitaminene A, D, E og F. Shea fukter huden dypt. Den kan også brukes på sensitiv hud av babyer. Det er effektivt mot strekkmerker, irritasjon, brannsår, rynker, arr. Den beskytter kroppen i vinter og sommer. Fortsatt noen viktig informasjon er at shea butter forlenger brunfargen og lindrer smerter.

Shea smør opprinnelse-tips-produkt-naturligShea butter - zoom på fordelene og tips for bruk | Wellness | 5 / kommersielle 13Liens

Det er perfekt for massasje og det stimulerer cellemetabolismen. Shea smør er flott å bruke etter voksing eller insektbitt, kan det raskt lindre huden. Det er fortsatt effektive for sprukne lepper om vinteren, kan den også brukes til ansiktet. Du kan ikke fjerne strekkmerker allerede er dannet, men man kan hindre deres forekomst. Så hvis graviditet eller kosthold, begynne å bruke smør fra begynnelsen. Vi anbefaler deg å søke direkte til de følsomme områdene.

Shea smør de-fordeler-triksShea butter - zoom på fordelene og tips for bruk | Wellness | 6/13

Som vi allerede har funnet shea butter har mange fordeler for helsen vår. Det har anti-inflammatorisk, beskytter mot ytre aggresjon, gjenoppretter den elastisk etc. Du kan også legge til en spiseskje smør i badevannet og huden din vil bli som fløyel. Ikke bare kvinner, men menn kan nyte den magiske effekten av gulaktig lim. Vi ønsker å gi deg noen tips hvordan du bruker den bedre.

Shea Butter Hair

Shea smør de-hår-produkt narutelShea butter - zoom på fordelene og tips for bruk | Wellness | 7/13

Tørt hår, sprø og skadet er en stor bekymring for kvinner. ofte utsatt for farging, de skadelige virkninger av sollys, vind, ovner etc. Vi bruker kremer eller oljer som er full av kjemikalier og i stedet for å fikse håret vårt, de devitalized dem. Så, hva kan vi gjøre for å gi dem styrke og glans? Svaret er veldig enkelt! Bruk shea smør, selvfølgelig. Vi presenterer noen hår masker for å bedre behandle dem.

Shea smør de-fordeler-tips-hud-hårShea butter - zoom på fordelene og tips for bruk | Wellness | 8/13

Å gi næring og fukte håret tørt, anbefaler vi deg å bruke en shea smør natten før shampoo. Det er best å ikke legge mer fordi det er mulig å ha problemer med å skylle senere. Vi gjorde toppene til røttene. Du vikle håret i et varmt håndkle og bli sånn i 15-20 minutter. Etter tørke håret. Shea vil virke over natten. I morgen kan du vaske håret.

Shea smør-på-original-produkt-Natirel-fordeler-triksShea butter - zoom på fordelene og tips for bruk | Wellness | 9/13

Det fortsetter med en ekstra idé hår maske tørt. Du må shea smør, selvfølgelig, og argan olje. Vi anbefaler å bruke økologiske produkter av bedre kvalitet. Du blande en teskje av shea smør og to spiseskjeer med arganolje kaffe. Dosen avhenger av lengden på håret ditt. Etter påføring vekt på poeng og bo på den måten så lenge som mulig. Deretter kan du vaske håret. Vær oppmerksom på at du sannsynligvis må bruke shampoo to ganger for å fjerne resten av masken.

Shea smør de-tips-opprinnelseShea butter - zoom på fordelene og tips for bruk | Wellness | 10/13

Vi ønsker også å innføre en vernemaske. Du trenger shea smør (for en overraskelse!), Aloe vera gel og lakserolje. Bland 4 ss smør og en halv spiseskje olje kaffe. Deretter legger en stor spiseskje med gel. Påfør en liten mengde til midten av lengder før du skal sove. Masken vil fungere over natten.

Tips for huden din

Shea smør-of-produkt-naturlig-hår-hudShea butter - zoom på fordelene og tips for bruk | Wellness | 11/13

Etter stranden, anbefaler vi å bruke shea smør. På denne måten kan du fukte og fornye huden din og også forlenge brunfarge. Bruk den på hæler og albuer før du går til sengs Brukes etter voksing eller skrubb. Den etterlater huden fuktig og glatt, så det er stor som en nattkrem.

Shea smør-of-Original-fordeler-triksShea butter - zoom på fordelene og tips for bruk | Wellness | 12/13

Vi har allerede funnet ut at det er veldig effektivt mot rynker. Du kan bruke den på under øynene er svært problematisk område. Beskytt leppene dine ved å bruke smør eller bruke det som en base leppestift. Det kjemper også tilfeller av eksem.

Shea smør-of-produkt-naturlig-hår-hudShea butter - zoom på fordelene og tips for bruk | Wellness | 13/13

Her er en maske for en hud hydrert. Du trenger uraffinert shea butter, aloe vera gel og søt mandelolje. Bland ingrediensene i de samme mengdeforhold. Legg gelen på slutten. Påfør et lag maske og la den på i 15 til 20 minutter. Deretter kan du skylle ansiktet. Shea butter vil bli din beste venn.


Like this post? Please share to your friends: