Tour Berlin hva er de essensielle steder av interesse? – www.myfreakinears.com

Tour Berlin hva er de essensielle steder av interesse?

Turen Berlin som-how-der-goTour Berlin hva er de essensielle steder av interesse? | Livsstil | 1/7

Vanligvis planlegger å reise, folk liker å bli informert tidligere om sine fremtidige mål, og de nysgjerrige fakta som går til dem sammen. Vi leser artikler på internett, spurte noen spørsmål til våre kjære som allerede har besøkt stedet gitt, eller vi kjøpe guidebøker å bedre forstå historien og kulturen i området. Men hva et sted å besøke i løpet av neste ferie? Hvem liker, for eksempel, den historiske urban turisme og gamle europeiske byer må nødvendigvis besøke hovedstaden i Tyskland! I beste fall vil denne turen være ledsaget av en guidet besøk til Berlin vi helt oppslukt i historien og absorbere toll av storbyen.

Berlin Cathedral

la-tour Berlin Cathedral BerlinTour Berlin hva er de essensielle steder av interesse? | Livsstil | 2/7

I denne artikkelen vil vi forsøke å inkludere en tur Berlin, dessverre bare virtuelle, for å vekke interessen. La oss starte så ved en av de vakreste bygningene ikke bare i Tyskland, men i hele Europa-Berlin domkirke. Det er en monumental arbeid neo-renessansen viktigste arkitektene Karl Friedrich Schinkel og Julius Carl Raschdorff, blant andre.

turnere Berlin-Berlin-katedralenTour Berlin hva er de essensielle steder av interesse? | Livsstil | 3/7

For informasjon, ble den viktigste kuppelen av Berlin domkirke ødelagt under andre verdenskrig, men etter en ganske langvarig rekonstruksjon, gjenåpner fascinerende kirke i 1993. Tyskerne valgte å ikke fjerne svarte merker av brannen at bygningen har gjennomgått. Med tusenvis av kule merker på fasaden, husker de den ødeleggende effekten av den uhyrlige krigen.

Tour Berlin - Riksdagen

turnere Berlin-Palais-RiksdagenTour Berlin hva er de essensielle steder av interesse? | Livsstil | 4/7

Riksdagsbygningen er en historisk bygning som ble brukt som hovedkvarter for den parlamentariske forsamlingen under tyske riket. Etter flere rabatter, byggingen av den eklektiske neoklassiske bygningen begynte i 1884 og varte nøyaktig 10 år. En viktig hendelse i tysk historie kommer 27 februar 1933 da, i forhold "ukjente", palasset tok fyr. Dette gir et påskudd for nazistene å beskylde kommunistene for å ha begått angrepet, arrestere mange av sine konkurrenter, øke politiets tilstedeværelse i hele Tyskland, og generelt, for å fremme deres program basert på ekstreme ideer.

Berlinmuren

guidet-tur-Berlin Berlinermauer-øst-side-galleryTour Berlin hva er de essensielle steder av interesse? | Livsstil | 5 / kommersielle 7Liens

Berlinmuren var en armert betong separasjonsbarrieren som deles fysisk, men ideologisk byen fra 1961 til 1989. Øst-Tyskland hevdet å ha reist i veggen for å beskytte sin befolkning fra fascistiske konspirere mot "vil folk". I virkeligheten, dens formål var å hindre den massive emigrasjonen og avhopp som markerte kommunistiske landene i etterkrigstiden. Logisk, denne ikoniske stopp på vår tur i Berlin er også grunnen til at det kalles "delte byen".

Memorial til myrdet jøder i Europa

guidet-tur-Berlin Holocaust Memorial,Tour Berlin hva er de essensielle steder av interesse? | Livsstil | 6/7

Dette er selvfølgelig bare et glimt noen stevning, det er nok av andre steder av interesse som kan utforskes. Pergamon Museum, Berlin Fernsehturm, Holocaust Memorial (over) er bare noen av mange eksempler. Heldigvis, i dag vi har råd til faktisk surfe hovedstaden og ta en guidet tur i Berlin i fransk. De kunnskapsrike og vennlige guider vil fylle de historiske hullene, og det vil legge en rekke nysgjerrige fakta. Nyt den, og derfor velkommen til Berlin!

Den Brandenburg Gate (Brandenburger Tor)

guidet-tur-Berlin Brandenburger-torTour Berlin hva er de essensielle steder av interesse? | Livsstil | 7/7

Kilde bilder: https://pixabay.com/

Like this post? Please share to your friends: