Tour Berliinin mitkä ovat olennaisia ​​mielenkiintoiset?

tour Berliini että-miten-minne-goTour Berliinin mitkä ovat olennaisia ​​mielenkiintoiset? | Lifestyle | 1/7

Yleensä aikoo matkustaa, ihmiset haluavat saada tietoa aiemmin tulevaisuudestaan ​​kohteisiin ja kaikkein utelias tosiasiat, jotka menevät niitä yhdessä. Luemme artikkeleita internetissä, esittää kysymyksiä, joilla rakkaamme, jotka ovat jo käyneet paikka annetaan, tai ostamme opaskirjoja ymmärtämään paremmin historiaa ja kulttuuria sivuston. Mutta mitä paikka vierailla aikana seuraava loma? Kuka tykkää esimerkiksi historiallisen kaupunkimatkailu ja antiikin Euroopan kaupungeissa on ehdottomasti vierailla Saksan pääkaupunki! Parhaimmillaan tämä kiertue voitaisiin liittää opastettu Berliiniin olemme täysin uppoutunut tarinan ja omaksua tapoja metropoli.

Berliinin tuomiokirkko

-la-kiertue Berliinin tuomiokirkko BerliininTour Berliinin mitkä ovat olennaisia ​​mielenkiintoiset? | Lifestyle | 2/7

Tässä artikkelissa, yritämme sisältyy tutustuminen Berliinin, valitettavasti vain virtuaalista, kipinä kiinnostusta. Aloitetaan sitten yksi kauneimmista rakennuksista ei pelkästään Saksassa vaan koko Euroopassa- Berliinin katedraali. Se on monumentaalinen teos uusrenessanssirakennuksessa tärkeää arkkitehdit Karl Friedrich Schinkel ja Julius Carl Raschdorff mm.

tour Berlin-Berlin-katedraaliTour Berliinin mitkä ovat olennaisia ​​mielenkiintoiset? | Lifestyle | 3/7

Tiedoksi, tärkein kupolin Berliinin tuomiokirkko tuhoutui toisen maailmansodan aikana, mutta sen jälkeen melko pitkään jälleenrakennusapuun, kiehtova kirkko avataan vuonna 1993. Saksalaiset päätti olla poistaa mustia merkkejä tulipalon, että rakennus on tehty. Kun tuhannet luodin jälkiä julkisivuun, he muistuttavat tuhoisat vaikutukset hirviömäistä sodan.

Tour Berliini - Reichstag

tour Berlin-Palais-valtiopäivilläTour Berliinin mitkä ovat olennaisia ​​mielenkiintoiset? | Lifestyle | 4/7

Reichstag rakennus on historiallinen rakennus, joka käytettiin päämaja parlamentaarisen yleiskokouksen Saksan keisarikunnan. Kun useita alennuksia, rakentaminen eklektinen uusklassinen rakennus alkoi vuonna 1884 ja kesti tasan 10 vuotta. Keskeinen tapahtuma Saksan historiaa saapuu 27 helmikuu 1933, kun olosuhteet "tuntematon", palatsin syttyi tuleen. Tämä antaa veruke natsit syyttää kommunisteja tehneen hyökkäyksen, pidätys monet niiden kilpailijat, lisätä poliisin läsnäolo kaikkialla Saksassa ja yleensä syventää perustuva ohjelma äärimmäinen ideoita.

Berliinin muurin

opastettu-tour-Berliini Berlinermauer-itä-side-galleriaTour Berliinin mitkä ovat olennaisia ​​mielenkiintoiset? | Lifestyle | 5 / kaupallinen 7Liens

Berliinin muuri oli teräsbetonia muurin, joka jakoi fyysisesti mutta ideologisesti kaupungin vuodesta 1961 vuoteen 1989. DDR väitti pystytetty seinään suojella väestöä fasisti salaliitossa "tahto ihmiset". Todellisuudessa sen tarkoituksena oli estää massiivinen maastamuutto ja loikkaus merkittyä kommunistisen blokin aikana sodanjälkeisen ajan. Loogisesti tämä ikoni pysähdys kiertueelle Berliini on myös, miksi sitä kutsutaan "jaetun kaupungin".

Holocaust-muistomerkki

opastettu-tour-Berliini Holocaust Memorial,Tour Berliinin mitkä ovat olennaisia ​​mielenkiintoiset? | Lifestyle | 6/7

Tietenkin tämä on vain välähdys tahansa haaste, on paljon muita sivustoja edun mukaista, että voitaisiin tutkia. Pergamon-museo Berliinin Fernsehturm, holokaustin (yllä) ovat vain muutamia monista esimerkeistä. Onneksi tänään on varaa todella selata pääomaa ja opastettuna Berliinin ranskaksi. Asiantunteva ja ystävällinen oppaita täyttää historiallisen aukot ja se tuo monia utelias tosiasiat. Nauti siitä ja sen vuoksi myönteisenä Berliiniin!

Brandenburgin portti (Brandenburger Tor)

opastettu-tour-Berliini Brandenburger-torTour Berliinin mitkä ovat olennaisia ​​mielenkiintoiset? | Lifestyle | 7/7

Lähde kuvat: https://pixabay.com/


Like this post? Please share to your friends: