Tour Berlin, hvad er de vigtigste steder af interesse?

tur Berlin at-how-hvor-goTour Berlin, hvad er de vigtigste steder af interesse? | Livsstil | 1/7

Normalt planlægger at rejse, folk kan lide at blive informeret tidligere om deres fremtidige destinationer og de mest nysgerrige fakta, der går til dem sammen. Vi læse artikler på internettet, stillede nogle spørgsmål til vores kære, som allerede har besøgt det sted givet, eller vi køber guide bøger til bedre at forstå den historie og kultur af webstedet. Men hvad et sted at besøge i løbet af næste ferie? Hvem kan lide, for eksempel den historiske by- turisme og gamle europæiske byer må nødvendigvis besøge hovedstaden i Tyskland! I bedste fald vil denne tur blive ledsaget af en guidet besøg i Berlin vi helt nedsænket i historien og absorbere de skikke storbyen.

Den Berlin Cathedral

-la-tour Berlin Katedral BerlinTour Berlin, hvad er de vigtigste steder af interesse? | Livsstil | 2/7

I denne artikel vil vi forsøge at inkludere en tur i Berlin, desværre kun virtuelle, at gnist din interesse. Lad os starte derefter ved en af ​​de smukkeste bygninger, ikke kun i Tyskland, men i hele EuropeAid Berlin Cathedral. Det er en monumental arbejde neo-renæssance vigtige arkitekter Karl Friedrich Schinkel og Julius Carl Raschdorff, blandt andre.

Tour Berlin-Berlin-katedralenTour Berlin, hvad er de vigtigste steder af interesse? | Livsstil | 3/7

For information, blev hovedbygningen af ​​Berlin Cathedral ødelagt under Anden Verdenskrig, men efter en temmelig langvarig rekonstruktion, fascinerende kirke genåbner i 1993. Tyskerne valgte ikke fjerne sorte mærker af ild, at bygningen har gennemgået. Med de tusindvis af bullet mærker på facaden, de husker de ødelæggende virkninger af den monstrøse krig.

Tour Berlin - Reichstag

Tour Berlin-Palais-RigsdagenTour Berlin, hvad er de vigtigste steder af interesse? | Livsstil | 4/7

Den Rigsdagsbygningen er en historisk bygning, der blev brugt som hovedkvarter for den parlamentariske forsamling under det tyske rige. Efter flere rabatter, opførelsen af ​​den eklektiske neoklassisk bygning begyndte i 1884 og varede præcis 10 år. En vigtig begivenhed i tysk historie ankommer februar 27, 1933, da under omstændigheder "ukendte", slottet brød i brand. Dette giver et påskud for nazisterne at anklage kommunisterne for at have begået angrebet, arrestere mange af deres rivaler, øge politiets tilstedeværelse i hele Tyskland og i almindelighed at fremme deres program baseret på ekstreme ideer.

Berlinmuren

guidet-tour-Berlin Berlinermauer-øst-side-galleriTour Berlin, hvad er de vigtigste steder af interesse? | Livsstil | 5 / kommercielle 7Liens

Berlinmuren var en armeret beton adskillelse barriere, der delte fysisk, men ideologisk byen fra 1961 til 1989. Østtyskland hævdede at have rejst væggen for at beskytte sin befolkning fra fascistiske konspirerer mod den "vilje mennesker". I virkeligheden, dens formål var at forhindre den massive udvandring og frafald, der markerede den kommunistiske blok i efterkrigstiden. Logisk set denne ikoniske stop på vores tur Berlin er også derfor, det kaldes "delte by".

Mindesmærke for de myrdede jøder i Europa

guidet-tour-Berlin Holocaust mindesmærke,Tour Berlin, hvad er de vigtigste steder af interesse? | Livsstil | 6/7

Det er selvfølgelig kun et glimt enhver stævning, der er masser af andre steder af interesse, der kunne udforskes. Den Pergamon-museet i Berlin Fernsehturm, Holocaust Memorial (ovenfor) er blot nogle få af mange eksempler. Heldigvis, vi i dag har råd faktisk gennemse hovedstaden og tage en guidet tur Berlin i fransk. De dygtige og venlige guider vil fylde de historiske huller, og det vil tilføje et væld af nysgerrige fakta. Nyd det, og derfor velkommen til Berlin!

Brandenburger Tor (Brandenburger Tor)

guidet-tour-Berlin Brandenburger-torTour Berlin, hvad er de vigtigste steder af interesse? | Livsstil | 7/7

Kilde fotos: https://pixabay.com/


Like this post? Please share to your friends: